Kedves Érdeklődő!

 

Tisztelettel és szeretettel köszöntjük Önöket a Dévaványai Általános Művelődési Központ honlapján!

Szeretnénk a DÁMK munkája iránt érdeklődő látogatóknak tájékoztatást nyújtani. Célunk, hogy megismerjék az egyes intézményegységek Óvoda, Bölcsőde, Művelődési ház, Könyvtár, Helytörténeti gyűjtemény életét, programjainkat, szívesen olvassák és nézegessék a rendezvényekről készült fényképeket, informálódjanak elkövetkezendő eseményeinkről, kövessék nyomon működésünket folyamatosan megújuló felületeinken! Igyekszünk naprakész információkkal, friss tartalommal megtölteni a honlapot. A látogató bepillantást nyerhet napi munkánkba, az intézményegységek fő tevékenységi területeibe, eredményeinkbe.

Kérjük, töltsön egy kis időt velünk, és bemutatkozásunk után kattintson arra a felületre, amely felkeltette érdeklődését. Tudjon meg többet rólunk, rendezvényeinkről, programjainkról.

Bízom benne, hogy olyan hasznos információkat tudunk megosztani Önökkel, melyek kielégítik érdeklődésüket!

A Dévaványai Általános Művelődési Központ (DÁMK) szakmailag önálló, köznevelési és városi közművelődési feladatokat ellátó intézmény.

Az összehangolt munkát a közös Szervezeti és Működési Szabályzat, az egyéni arculatot az intézményegységek saját programja és éves munkaterve biztosítja.

A köznevelési és közművelődési célok, feladatok a cselekvési programok összehangolásával, együttműködve valósulnak meg.

Dolgozóinkat a szakmai és intézményi elhivatottság, a város kulturális és szociokulturális fejlődéséért végzett önzetlen tevékenység jellemzi.

Épületeink és környezetük esztétikusak, felszereltségük valamennyi feladatellátási területen megfelelnek a követelményeknek.

Programjaink értéket közvetítő, értékmegőrző jellegűek – kulturális, hagyományőrző és szórakoztató tartalommal bírnak.