4__________________________________________

Farsangi mulatság a művelődési házban

Az idei évben is megrendezésre került az iskoláskorú gyermekek részvételével a farsangi mulatság. Az ünnepségre azoknak a gyermekeknek a jelentkezését vártuk, akik jelmezbe öltözve szívesen felvonulnak, a színpadon bemutatkozás után részt vesznek a vetélkedőn, közösségi játékokban, részesei a kölyök diszkónak. Tizenhatan döntöttek úgy, hogy jelmezben érkeznek, akik közül többeket jutalmazott a zsűri.

A zsűri tagjai voltak: Balog Lászlóné a Nagycsaládos Egyesület vezetője, Gyányi Mariann középiskolai tanárnő, Elek Mária a Felemelkedésért Alapítvány munkatársa.

Kiválasztották a legszebb jelmezest: Mészár Anna, aki gésának öltözött, a legötletesebb jelmez díját két tanuló kapta Balogh Kristóf, aki spongya bob és Balog Nóra, aki karácsonyfa volt. A legijesztőbb jelmezt Szitás Vivien viselte, aki zombiként ijesztette meg a legjobban a zsűrit. A közönség is leadhatta szavazatát, a különdíjat Balog László öregember jelmeze kapta. A csapatjáték győztesei: Balogh Kristóf, Balogh Richárd, Ungi Dániel, Tímár Zsolt.
A vetélkedőre öt csapatba rendeződtek a gyerekek, akik többek közt ügyességi játékokat kaptak feladatnak. A kézműveskedés után, táncos feladatokra, végül sorversenyekre került sor.
A csapatjátékok eredményhirdetése után tombolahúzást tartottunk, melynek fődíja egy csoki torta volt, a szerencsés nyertes Ungi Dániel.

Az esemény alatt, a farsangi hagyományokhoz híven fánkot is sütöttünk, aminek nagy sikere volt a résztvevők körében. Fantasztikus hangulatban telt a nap a kölyök diszkó zárásáig, melyen szülői felügyelettel vettek részt a gyerekek, mindenki jól érezte magát.

Köszönjük a részvételt a gyerekeknek és szüleiknek, a zsűri tagjainak a munkáját, a középiskolás közösségi szolgálatot teljesítő tanulók segítségét, valamint a zeneszolgáltatást Nagy Sándornak.

Sikeresen elűztük a telet! :)

_____________________________

mikulas

_____________________________

telekom

_______________________________

meghivo

______________________________

Koros sarret pillanatok