Ovisbál 2018

A HÉTSZÍNVIRÁG ALAPÍTVÁNY A DÉVAVÁNYAI ÓVODÁSOKÉRT
XII. JÓTÉKONYSÁGI ESTJE

A rendkívül nagy létszámú érdeklődő már karácsony előtt jelezte szándékát, miszerint ismét szeretné megtisztelni rendezvényünket. Igyekeztünk – a korábbi évekhez hasonlóan – színvonalasan vendégül látni a bálunkon résztvevőket.
Nemcsak a főtámogatók, hanem a szülők és hozzátartozók is hozzájárultak az alapítványi rendezvény sikeréhez: tombolatárgyak felajánlásával, támogatójegy vásárlásával.
Az idei bál megnyitása előtt a népes vendégsereg tisztelgett az elmúlt évben távozott DIÓSNÉ AMBRUS ERZSIKE emléke előtt!
Majd rövid tájékoztatás után a DÁMK új vezetője Bakó Bernadett köszöntötte a jelenlévőket.

A bált idén is Valánszki Róbert, Dévaványa polgármestere nyitotta meg. Először az óvodapedagógusok és gyermekgondozó nénik vidám zumbatánca pezsdítette fel a hangulatot, melyet Molnárné Tóth Kinga tanított be. Ezt követte az est sztárvendége Nagy Bandó András, humorista író vidám, poénokban bővelkedő előadása.
Majd a finom vacsora elköltése után hirtelen megtelt a táncparkett.
A meglepetések sora itt még nem ért véget! 10 óra előtt megérkezett a Muzsika TV két énekese: Sihell Vanessa és Morvai Dani, akik tovább fokozták a hangulatot. A tombolasorsolás éjfélkor kezdődött, melyen nagyon sok tombolatárgy talált gazdára. Ezután finom hidegtálak és saláták fogyasztásával pótolhatták energiájukat az elfáradt táncosok.
A tombolasorsolás után pedig Séllei Zoltán felajánlásával visszamentünk az időben és egy sokak számára kedves retro-discós összeállítás pörgette fel a bálozókat.
Hajnalig tartott a tánc és a vidámság. Az előadóművészeket Nagy Ferenc vállalkozó hívta meg mindenki szórakoztatására. A fődíjat Szűcs Tibor vállalkozó ajánlotta fel. A zenéről a Békés Banda gondoskodott.

A kitűnő ételeket Gschwind Mónika és csapata készítette és szolgálta fel – mindannyiunk megelégedésére. Óvodáinkból a dajka nénik sütötték a kitűnő sütemények java részét. A szomjoltókról pedig Kónya István és munkatársai gondoskodtak.
Az est teljes bevétele az óvoda alapítványának számláját gyarapítja.
Ezúton ragadjuk meg az alkalmat, hogy köszönetet mondjunk a támogatásért minden kedves dévaványai és vidéki vendégünknek, aki bármilyen formában segítette az alapítványi est sikerét!

Az alapítvány kuratóriumának, az óvoda dolgozóinknak, valamint minden óvodás kisgyerek nevében:

Dékányné Kőszegi Anna – óvodapedagógus

A felvételeket Szilágyi Endre készítette.

 

No Comments Yet

Vélemény, hozzászólás?

Oldaltérkép